Въпроси и отговори

#HashtagBody е 100 % натурален продукт, разработен на основата на кафе, за поддържане на здрава, стегната и сияйна кожа. Скрабът за тяло има за цел да намали целулита, стриите, акнето и неприятните екземи по кожата.

В Coffe #HashtagBody преобладават съставките кофеин и морска сол, които насочват действието си директно към целулита и стриите! Освен това той е подходящ за лечение на акне, намаляване на зачервявания и подобряване на кожата. А допълнителните масла ще придадат мекота на кожата ти!

Sugar #HashtagBody е по-подходящ за чувствителна кожа. Той намалява образуването на подкожни косъмчета и екземи, като същевременно прави кожата еластична, стегната и млада.

Gold #HashtagBody създава неустоим безумен блясък след използване под душа. Златистият му нюанс е способен да изравни всеки тон на кожата за постигане на естествено засилен „целуната от слънцето“ вид, благодарение на обогатената формула с бронзант. Приготви се да напоиш кожата си с покритие от слънчев блясък от глава до пети по всяко време на годината. Подходящ е за всеки тип кожа, като подбраната комбинация от съставки ще премахне мъртвите клетки, ще се бори с теб в борбата с целулита, но и допълнително ще оставя кожата ти като след нанасяне на бронзант или олио със златни частици. Нека ароматът на Арган те завладее напълно!

Първо, намокри тялото си под душа за 1 минута (кожата трябва да бъде мокра). Изсипи в ръката си от #HashtagBody  и нанеси върху избраната зона, като масажираш с нежни кръгови движения. След като продуктът вече е нанесен върху тялото, изчакай 5–10 минути, за да може кожата да поеме всички необходими натурални съставки.
След това изплакни обилно тялото си с вода. Поглези кожата си и с лосион за тяло, за да я хидратираш допълнително, като запазиш по-дълго мекотата и блясъка ѝ.

Опаковката на #HashtagBody е защитена от вода, но не забравяй да затваряш пакета след всяко използване! Съветваме да се съхранява на сухо място, както и да се избягва проникването на вода в пакета.

Колкото и ненадминат да е в действието си #HashtagBody, резултатите са индивидуални. Най-често още след първото използване се забелязва промяна. Но с редовна грижа за кожата си след около месец ще постигнеш желания ефект!

Препоръчително е използването не повече от 2–3 пъти седмично.

Отговорът е – всеки, който иска гладка, здрава и еластична кожа, може да използва продукта. За всички, които имат чувствителна, суха и неравна кожа, силно препоръчваме Sugar #HashtagBody. Всички съставки в продуктите са натурални и подходящи за всеки тип кожа.

Не е препоръчително да се използва от бременни жени поради наличието на кофеин. Необходимо е да се посъветвате със своя наблюдаващ лекар.

Разбира се, че да! Продуктът е предназначен както за цялото тяло, така и за лицето. Натуралните съставки са подходящи за всяка част от него, но бъдете по-нежни с чувствителната кожа на лицето при употреба!

Зависи от това колко обичаш своя #HashtagBody и колко често ще се срещате в банята. Ако ограничите използването му до 2 пъти седмично, опаковката ще е достатъчна за около месец.

Всички поръчки се обработват до 24 часа. Доставката се извършва чрез куриер, с наложен платеж. Поръчките, направени в петък след 15,00ч., събота и неделя, се обработват в понеделник.

БЕЗПЛАТНА доставка над 30 лв.

Бърза доставка

Премиум качество

ЕКСКЛУЗИВНИ ОТСТЪПКИ

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да вземете -10% от първата си поръчка!

Присъединете се към нашия пощенски списък

© 2020 #HashtagBody. All rights reserved