Кои сме ние? Благодарим, че попита!

Ние сме българска марка скраб за тяло с чувство и желание за откриване и подчертаване на натуралната красота. Страстта ни беше да създадем уникален продукт, който ефективно ще успее да направи видима промяна в твоите ежедневни грижи. Когато става въпрос за натурална красота, #HashtagBody обожава да дава възможности от всеки ъгъл.

Не знаеш откъде да започнеш? Нека те запознаем по-подробно!

Стартирахме с тази проста идея – създаване на висококачествен скраб за тяло, на основата именно на КАФЕ, който да е отражение на представите ти и да се чувстваш сигурна и уверена в кожата си след употребата му.

Кафеното зърно освен кофеин съдържа и антиоксиданти, фибри, магнезий, калций, витамини В и още куп полезни вещества. При ударни дози сърцето може и да линее, но кожата грее. То подмладява, овлажнява, изглажда бръчки и предпазва от вредните слънчеви лъчи.

Пилингът с кафе е изключително полезен за кожата, тъй като освобождава порите от потта и прахта, насища с кислород всяка клетка. 

То дава доза енергия за начало на деня, ароматен край на
обяда, неизменен повод за среща с приятели… 

Но малко хора знаят, че „черното злато” дарява не само енергия и тонус, но и красота. Защото и кожата обича да си пийва от ароматната напитка.

Arabica Coffee

Sea salt

Cane Sugar

Gold Powder

Jojoba oil

Macadamia oil

Argan oil

Orange Oil

Gold Powder

Vitamin A

Vitamin E

Gold Powder

Избрахме и събрахме
на едно място всички
необходими съставки

за да се превърне този продукт в неизменна част от ежедневието ти. Не ти препоръчваме „просто скраб“, а възможност в домашни условия да постигнеш професионални резултати в борбата с целулита и всички неприятни кожни раздразнения. 

Наясно сме, че чистата, мека и блестяща кожа понякога може да бъде предизвикателство. Също така знаем, че безопасен и ефективен скраб за тяло трудно се открива. Достигнахме до перфектното решение, което води и до най-добрите резултати. #HashtagBody е тук, за да превърне мечтите ти в реалност.

With a scrub like that,
you can have it all!

premium
quality
100% natural
paraben free
Made in
EU
clinically
tested
dermatologically
tested
no animal
testing

БЕЗПЛАТНА доставка над 30 лв.

Бърза доставка

Премиум качество

ЕКСКЛУЗИВНИ ОТСТЪПКИ

Регистрирайте се в нашия бюлетин, за да вземете -10% от първата си поръчка!

Присъединете се към нашия пощенски списък

© 2020 #HashtagBody. All rights reserved